Alcoholbrillen.nl "Alles draait om bewustwording"

Alcoholbrillen is tevens leverancier van diverse professionele en semi professionele alcoholtesters. Wij leveren onder andere de merken Lifeloc en Drager. Een alcoholtester meet doormiddel van de uitgeademde lucht de hoeveelheid alcohol in deze uitademingslucht. Doormiddel van meetapparatuur kunt u direct zien wat u alcoholpromillage is.

De professionele en semi professionele testers zijn door ons te kalibreren zodat er altijd een juiste waarde gemeten wordt. Ook zorgen wij voor onderhoud en reparatie aan uw bij ons aangeschafte alcoholtesters.

Tevens kunt u bij ons alcohol testers huren

Dit om uitgaanspubliek (bijvoorbeeld scholieren) te controleren op indrinken. Of om personeel periodiek te controleren voordat men de werkvloer betreed. Onze elektronische alcoholtesters zijn geschikt voor meerdere malen gebruik, u hoeft alleen het mondstukje te verwisselen. Daarna is de tester weer klaar voor de volgende test. U houd zo dronken gasten buiten de deur. Ook kunt u uw gasten de mogelijkheid bieden zichzelf te testen en ze erop te attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Wij kunnen u adviseren over gebruik en meetmethode.

Voordelen van het huren:
Geen aanschafkosten, eenvoudig in gebruik, handzaam, snel resultaat, betrouwbaar, nauwkeurig, en hygiënische door de wisselbare mondstukjes.

Huurperiode:
U kunt de alcoholtester huren vanaf 1 dag.

Huurtoestel kopen:
Bent u tevreden over de gehuurde alcoholtester(s), dan bieden wij u de mogelijkheid om deze na afloop van de huurperiode tegen een gereduceerde prijs te kopen.

Toepassingsmogelijkheden:

  • Voor controle bij het betreden van bouwterreinen, fabrieken, uitgaansgelegenheden zoals café, discotheek, nachtclub, evenementen, voetbalwedstrijden, restaurant om uw gasten te attenderen dat alcoholgebruik voor het betreden (“indrinken”) niet gewenst is.
  • Service aan uw gasten zodat zij vóór hun vertrek kunnen nagaan of ze niet te veel gedronken hebben en nog moeten wachten of met alternatief vervoer thuis gebracht worden
  • bewustwording bij uw personeel tijdens bedrijfsfeesten.
  • controle bij schoolfeesten. Of tijdens schooltijden om drankjes te controleren op aanwezigheid van alcohol in deze drankjes ( Door gebruik van een alcoholtesters ontstaat er nooit een discussie de tester is immers objectief)
  • tijdens particulieren feestjes, gegarandeerde positieve reacties en bewustwording bij uw gasten

Kijk voor ons volledige assortiment op onze webshop. De webshop is geplaatst op de site van Mea Vota Damen onderdeel van Alcoholbrillen.nl U hebt hier een overzicht van ons volledige aanbod en kunt hier direct bestellen in de webshop.

Voor vragen neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers zij adviseren u graag.

Training op bewustwording alcohol & drugs

Voor meer informatie, over een op maat gemaakte training neemt u vrijblijvend contact met ons op onder het kopje contact.

Wij kunnen samen met u kijken naar een geschikt programma. 

Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.
succinct